Forever C9 - Clean 9 FIT program

forever, clean 9, tisztítókúra, méregtelenítés, életmód program

Sziasztok!

Már 1 év telt el, hogy először kipróbáltam és végigcsináltam a Clean 9 programot, ami egy tökéletes elindítása volt egy fittebb, egészségesebb életmódnak. A program megtanított arra, milyen fontos a rendszer az életünkben, mind az étkezés, mind az edzés terén.

Az életmódváltáson kívül mást is kaptam ettől a programtól. Lehetőséget, hogy másoknak is segítsek, másokat is mentoráljak és támogassam őket az életmódváltás során. Egy év alatt sok olyan emberrel találkoztam, aki eldöntötte, hogy változtatni akar és hajlandó tenni a céljaiért, belevágott a programba és eredményesen végigcsinálta. Azóta a hivatásom lett, hogy minél több ember elhiggye, hogy képes változni, változtatni, képes arra, hogy végigcsinálja, amibe belekezdett.

Nagyon szeretem a visszajelzéseket, öröm olvasni, hogy milyen jól érzitek Magatokat!

Időközben az oldal elköltözött, az új helyen egyben megtaláljátok a beszámolónkat egy korábbi Clean 9 kalandról, amit közösen a párommal éltünk meg. :)

Itt lesz minden információ a Clean 9 és Fit programokról, nézelődjetek bátran és keressetek, hogy segítsek Nektek is ebben a szuper 9 napban és elinduljon a Ti fitt sztoritok is. :)

Az új oldalt itt érhetitek el: http://c9fitprogram.hu/

https://www.facebook.com/regina.szabo.336

https://www.facebook.com/Clean9FITeletmodMegujulas

https://www.instagram.com/regina.szabo